FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

REVENIRE IN SALILE DE CURS

Postat de decan la Vin, 18/09/2020 - 20:10

Stimate cadre didactice, stimati studenti ai FMI,

Incepand cu ziua de luni 21.09.2020 procesul de studii la FMI se va desfasura in regim mixt, conform METODOLOGIEI DE ORGANIZARE, DESFĂȘURARE ȘI MONITORIZARE A ACTIVIȚILOR DIDACTICE ÎN FORMAT MIXT

http://usm.md/wp-content/uploads/ONLINE_METODOLOGIE_2020.pdf

dupa cum urmeaza:

CICLUL I LICENTA zi

1. Toate orele pentru studentii grupelor M2001, M1901, M&MA1801 vor fi realizate in salile de curs conform orarului;

2. Toate orele de curs pentru studentii domeniului IT vor fi realizate in regim on-line;

3. Toate orele de seminar si laborator pentru studentii anului I, domeniul IT, vor fi realizate in sali de seminar sau laborator, conform orarului.

4. Toate formatiunile de la seminar si laborator (grupe/subgrupe) de la anii II si III, domeniul IT, vor fi divizate in doua subgrupe A si B, aceleasi la toate disciplinele. Studentii din subgrupele A vor veni la USM in saptamanile impare, iar studentii din subgrupele B - in saptamanile pare. Situatiile laboratoarelor cu o ora pe saptamana si consecutivitatea frecventarii acestora sunt elucidate in tabelul atasat;

5. Activitatile de seminar/laborator pentru grupele care prin cerere si-au asumat responsabilitatea studiului la distanta vor fi realizate in sala (daca vor fi prezenti studenti in sala) si concomitent in regim online pentru studentii care au solicitat regim on-line.

CICLUL I LICENTA frecventa redusa

Toate activitatile didactice vor fi realizate in regim on-line.

CICLUL II MASTER

Toate activitatile didactice vor fi realizate in regim on-line.

 

Indiferent de regimul activitatilor de predare-invatare, la toate formele si ciclurire de studii, cadrele didactice pot fixa activitati de evaluare fata in fata.

 

ESTE OBLIGATORIE respectarea cerințelor impuse de măsurile de sporire a protecției împotriva COVID- 19, inclusiv de purtarea, în spațiile  USM, a măștilor.

Studentul sau cadrul didactic confirmat pozitiv Covid-19 este obligat sa anunte imediat decanatul FMI la 22242720 sau usm.mathcs@gmail.com.

Studentul sau cadrul didactic, caruia medicul de familie i-a stabilit regim de carantina, este obligat sa anunte decanatul FMI la 22242720 sau usm.mathcs@gmail.com. Daca starea de sanatate va permite, acesta va realiza activitatile didactice in regim on-line. La sfarsitul perioadei de carantina va prezenta obligatoriu la decanat o copie a certificatului confirmativ.

 

 

 

 

Grafic183.83 KB