FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

INFORMAȚIE PROCES DE STUDII LA FMI

Postat de Decan la Dum, 30/08/2020 - 14:48

În semestrul I al anului de studii 2020-2021, activitățile didactice vor fi realizate conform Calendarului Academic și conform Orarului pe ani de studii. 

La ciclul I Licență (cu frecvență), orele de curs sunt planificate a fi realizate online, iar orele de seminar/laborator - în auditoriu. Cu toate acestea primele 2 săptămainii toate activitățile vor fi realizate în regim online.

Pentru aceasta fiecare student trebuie să se asigure ca dispune de un cont moodle.

Toți studenții vor fi înscriși pe platforma moodle.usm.md la cursurile preconizate conform planului de studii. La ora stabilită în orar studentul trebuie să acceseze cursul respectiv de pe platforma moodle și să participe la activitățile preconizate pentu ora respectivă.

Pentru comoditate comunicării tuturor cadrelor didactice le sunt puse la dispoziție adresele Email ale studenților, inclusiv șefilor de grupă și tuturor șefilor de grupă le sunt puse la dispoziție datele de contact ale cadrelor didactice.

La Ciclul I Licență, frecvență redusă, toate orele sunt planificate a fi realizate online, cu exceptia poate doar a activităților de evaluare și a unor ore de consultatii. 

La Ciclul II Master activitatea didactică începe pe data de 07.09.2020. Toate orele sunt planificate a fi realizate online, cu exceptia poate doar a activităților de evaluare și a unor ore de consultatii.