FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Adunarea generală a studenților anului I

Postat de Decan la Joi, 26/08/2021 - 15:05

 

BINE AȚI VENIT la Facultatea de Matematică și Informatică!

Adunarea generală a studenților anului I, admiterea 2021, va avea loc în mediu virtual folosind platforma Google Meet, pe data de 30.08.2021, după cum urmează:

  • 11.00-12.00, anul I licență, frecvență la zi, grupele române,
  • 12.00-13.00, anul I licență, frecvență la zi, grupele ruse,
  • 13.00-14.00, anul I licență, frecvență redusă, și anul I master.

Se utilizează un singur link de acces pentru toate cele 3 ședințe: https://meet.google.com/oph-ceho-viq

Pentru accesarea cu succes a platformei Google Meet se cere un cont gmail de adresă electronică.

Grupele (versiune proiect) în care fiecare dintre DVS este înscris:

 

Pentru organizarea eficientă a procesului de studii, Va rugăm să completați (obligatoriu) formularul: https://forms.gle/JrK5vMCDbEgAor2t9 (Doar pentru studenții anului I Licență, cu frecvență la zi!), TERMEN LIMITĂ - 30 august 2021.

 

Fiecare dintre DVS trebuie să își creeze un cont pe platforma MOODLE. Termen limită 30 august 2021.

Pentru aceasta realizați următorii pași:

  1. Accesați https://moodle.usm.md/,
  2. Autentificați-vă,
  3. Creați-vă un cont. Completați toate câmpurile obligatorii.

Pentru nume de utilizator utilizați forma: fmi.nume.prenume

Folosind butonul Creează cont nou, Veți recepționa un E-mail pentru confirmarea înregistrării. Vă rugăm să verificați inclusiv în spam și să confirmați.

Vă rugăm să utilizați aceeași adresă de E-mail, pe care ați indicat-o la admitere. Dacă din unele motive întemeiate utilizați altă adresă, atunci expediați un mesaj pe adresa fmi: fmi@usm.md  indicând Numele Prenumele adresa nouă de E-mail. Adresele de E-mail vor fi transmise cadrelor didactice și este în interesul tuturor ca acestea să fie active și corecte.

Inițial nu veți avea acces la toate cursurile de pe platformă. Începând de marți 31.08.2021 Dvs vi se va oferi acces la cursurile pe care trebuie să le urmați în acest semestru.

 Începând cu 1 septembrie 2021, conform orarului (care va fi afișat pe pagina web fmi.usm.md) Dvs trebuie să accesați cursul cu denumirea respectivă, unde Vă veți conecta la activitatea respectivă.

Studenții, care necesită cazare în cămin, au completat cererile on-line. Lista cu informația despre cazare, este afișată pe fmi.usm.md. Ținând cont de recomandările Ministerului Educației și Cercetării cazarea în cămin se recomandă cu câteva zile înainte de începerea lecțiilor în auditoriu, adică după 29 august 2021.