FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

BTS - Open Day for FMI Students

Postat de decan la Sâm, 18/05/2019 - 19:15
1

Compania BTS Pro, una din principalele companii de servicii IT din Moldova, invită studenții Facultății de Matematică şi Informatică a Universității de Stat, la evenimentul „Open Day for Students”.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei: str. Ion Creangă 6V, pe data de 22.05.2019 la ora 14:00.

Vino la noi să afli ce stă la baza succesului unei companii IT, care sunt proiectele naționale implementate de BTS Pro, cum e să ai o legătură și o colaborare de succes cu brand-urile de top mondial cum ar fi Microsoft, Kaspersky Lab, Cisco, NetApp, Fujitsu, Canon, Epson, Asus, etc., și nu în ultimul rând, ce oportunități de dezvoltare profesională și personală sunt disponibile în cadrul companiei.

De mai bine de 10 ani, compania BTS Pro integrează soluții și servicii IT personalizate pentru organizațiile guvernamentale și pentru companiile private. Domeniul de activitate a clienților noștri sunt: Public, Bank, Financial, Telco, Production, Retail, Services, ISV.

Pasiunea pentru tehnologii, dorința de a fi mereu în top, responsabilitatea față de clienți și dinamismul face ca compania BTS Pro să fie unul dintre cei mai dinamici furnizori și integratori de soluții software și hardware pentru managementul afacerilor, înregistrând o creștere constantă în fiecare an. Succesul proiectelor implementate de compania BTS, se datorează  profesionalismului și know-how-ului echipei, dar și parteneriatelor încheiate cu peste 50 lideri mondiali din domeniul infrastructurii, securității și managementului informațional.

 O atenție aparte acordăm organizării evenimentelor pentru clienți și angajați: conferințe, seminare tehnice, prezentări, demonstrarea soluțiilor și produselor din domeniu, proiecte pilot, training-uri pe proiecte și soluții, care ne permit să ținem pasul cu ultimele tendințe și tehnologii globale IT.

Scopul BTS – creșterea eficienței și securității informaționale a infrastructurii clienților, implementarea soluțiilor digitale (digital transformation), bazându-ne pe inovațiile tehnologice a liderilor mondiali și pe experiența și competențele specialiștilor BTS.

Vă puteți înregistra la eveniment aici.

 

Date de contact:

E-mail: office@bts.md

Tel.: +373 (22) 870 140