FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Alina Deleu-student ERASMUS+ de 2 ori

Postat de Decan la Mie, 17/07/2019 - 21:06
foto ERASMUS

Am decis să îmi fac studiile la USM, fiindcă știam că această Universitate este în topul celor mai bune din țară, din punctul de vedere al studiilor pe care le oferă, gama largă de posibilități de a alege o facultate și o specialitate pe plac, dar și datorită parteneriatelor pe care le are cu universitățile de peste hotare. 
Deci, da, când am venit la USM deja știam deja de Programul Erasmus+ și datorită sesiunii de informare despre acest program la care am participat, am înțeles că nu trebuie să ratez ocazia și să aplic. Țin minte și acum emoțiile pe care le-am avut când am aflat că voi învăța în Bulgaria 🇧🇬 (prima mea mobilitate Erasmus), emoții care au revenit din nou și înainte de a pleca în Grecia 🇬🇷 – Aristotle University of Thessaloniki. A fost o oportunitate extraordinară, și din momentul în care am zis ,,Da”, nu am regretat nici o clipă decizia aleasă.
Am fost student Erasmus de 2 ori deja, în țări diferite și pot spune că a fi student internațional înseamnă a trăi viața la maxim, a explora, a nu ezita niciodată când apare șansa de a învăța ceva nou, a crea memorii unice și a gândi diferit. 

Le-aș recomanda studenților care vor să se înscrie la facultate și în special celor care vor să aplice pentru o mobilitate Erasmus, să nu le fie frică de viitor, căci lucrurile spontane sunt cele mai remarcabile, iar astfel de experiențe schimbă viața pentru totdeauna! 
Și în sfârșit, dacă cineva vă oferă o oportunitate uimitoare, dar nu sunteți siguri că o puteți face, spuneți DA – apoi învățați cum să o faceți mai târziu! 

Alina Deleu, USM, Facultatea de Matematică și Informatică, 
Specialitatea Management Informațional