FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Women in ICT 2017

Postat de viorel la Vin, 20/10/2017 - 08:28
Women in ICT 2017

Women in ICT, evenimentul dedicat profesionistelor IT, studentelor la IT și tuturor tinerelor care își doresc o carieră în domeniu, revine cu o nouă ediție! 

Pe 24 octombrie vă promitem multă comunicare bună, speakeri frumoși, istorii motivante și dezvăluiri care o să vă inspire.  Evenimentul va avea loc în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11) și este gratuit.

24 Octombrie, Ora 15:30

Înregistrare

”Women in ICT”  vine să vă inspire și o să vă ofere ”pastila” de motivare, pentru a vă încuraja să accesați oportunități care apar în permanență, să setați aspirații înalte și să le urmați cu multă îndrăzneală.


Vă invităm să cunoașteți profesioniste talentate, carismatice și să aflați de la ele care sunt pașii și intențiile care duc spre o carieră reușită și echilibru cu viața de familie, pasiunile și interesele personale.

SPEAKERII EDIȚIEI CURENT SUNT:

  • MARIANA DAHAN, Cofondator și Chief Executive Officer, WIN - World Identity Network, anterior Senior ICT Policy and Infrastructure Specialist, World Bank
  • LIDIA SCARLAT, Motion Design Creative Producer, Umbrela Studio
  • OLGA ZAMISNAIA, Game Producer, Studio General Manager, Stelar Group
  • TATIANA BUCIUCEANU, Software QA Engineer, Endava
  • ADRIANA MOȘNOI, Project Manager, FFW Moldova

Evenimentul va include Ceremonia de recunoaștere și apreciere ”Women in ICT” și va continua cu o sesiune de socializare într-o ambianţă prietenoasă.

”Women in ICT” este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului "Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Parteneri media:Agora, Diez, Locals, Unimedia.