FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Curs de programare Crystal System

Postat de prodecan la Mar, 23/10/2018 - 10:29
Curs gratuit de programare SAP ABAP

Crystal System organizează un nou curs gratuit de programare SAP ABAP urmat de un concurs cu premii și oferte de angajare. Va fi prezentat specificul limbajului de programare ABAP, precum și cele mai noi paradigme informatice: in-memory database, in-cloud programming, cele mai noi tehnologii de programare UI și îi vom premia pe cei mai buni dintre voi. Trainerii vor fi persoane certificate, care au o vastă experiență internatională în domeniu. Rezultatele bune la testul final și dorința de a-ți începe cariera profesională alături de Crystal System vor garanta o ofertă de angajare în cadrul companiei noastre.

Ce oferim

  1. Curs gratuit SAP ABAP – un limbaj de programare puternic, stabil și performant;
  2. Şansa de a câştiga unul din premiile puse în concurs: bicicletă electrică, trotinetă electrică, bicicletă clasica;
  3. Oportunitatea de angajare.

Cine suntem

Crystal System este o companie de consultanţă tehnica SAP, un domeniu în care termenii de "Big Data", "Cloud Platform", "HANA in memory database", "Mobile Technologies", "Busines Inteligence", "ERP" fac parte din limbajul uzual. Angajatii noștri se bucură de un mediu care îmbină perfect profesionalismul și prietenia. Cunoștințele obținute la curs, alături de creativitatea ta, tenacitatea cât și sprijinul echipei Crystal î-ți vor fi principalele unelte pentru a elabora soluții performante.

Cine poate participa

Cursul este destinat studenţilor şi absolvenţilor universităţilor din Moldova care-şi doresc să devină programatori, chiar dacă nu au studii IT sau nu cunosc nimic despre SAP şi ABAP.

Cum participi

Te poți înregistra la curs navigând din meniu pe pagina de înregistrare http://crystal-system.eu/course/md și completând formularul.

Contact

Pentru detalii suplimentare contactează-ne prin email la curs.md@crystal-system.eu

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți legate de curs te invităm să urmărești regulat pagina WEB http://crystal-system.eu/course/md și pagina de Facebook  https://www.facebook.com/CrystalSystemMD/ destinate cursului.