FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Atenție!

Postat de decan la Sâm, 21/03/2020 - 17:57

 

Rectoratul Universității de Stat din Moldova, se adresează tuturor studenților cu recomandarea de a diminua la maxim posibil deplasarea în cadrul comunităților și pe teritoriul țării.

Studenții, care momentan, se află în cadrul familiei, vor reveni în cămine și în alte locații de cazare temporară ( gazde, la rude etc.), doar atunci când va fi reluat procesul didactic în sălile de curs.

Studenții care vor rămâne cazați în cămine, în perioada de suspendare a studiilor realizate față-n față, vor diminua maximal posibil deplasarea în afara căminelor.

Încurajăm implicarea studenților în activități didactice realizate online, în limita posibilităților tehnologice, fără a face eforturi, care ar putea pune în pericol sănătatea proprie și a celor din jur. Solicităm implicarea responsabilă în comunicarea cu profesorii, prin mijloacele disponibile (telefon, mail), pentru a ține legătura cu comunitatea academică.

Facem apel la un comportament de înaltă responsabilitate civică și corectitudine în situația creată.

Familia USM dintotdeauna a dat dovadă de înaltă cultură comportamentală și coeziune. Și în această situație să avem grijă de propria sănătate și sănătatea celor din jur.

 

Rectoratul USM