FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Adunarea generală a studenților anului I

Postat de Decan la Mar, 22/08/2023 - 07:50
Laboratorul Realitate Virtuală și Augmentată

BINE AȚI VENIT la Facultatea de Matematică și Informatică!

Adunarea generală a studenților anului I, admiterea 2023, va avea loc pe data de 30.08.2023, în Sala Senatului, Blocul Central, după cum urmează:

  • 12.00-13.30, anul I licență și master, frecvență la zi și frecvență redusă, grupele române,
  • 14.00-15.30, anul I licență și master, frecvență la zi și frecvență redusă, grupele ruse.

Grupele (versiune proiect) în care fiecare dintre DVS este înscris vor fi afișate aici înainte de ședință:

Fiecare dintre DVS trebuie să își creeze un cont pe platforma MOODLE. Termen limită 30 august 2023.

Pentru aceasta realizați următorii pași:

  1. Accesați https://moodle.usm.md/,
  2. Autentificați-vă,
  3. Creați-vă un cont. Completați toate câmpurile obligatorii.

Pentru nume de utilizator utilizați forma: fmi.nume.prenume

Folosind butonul Creează cont nou, Veți recepționa un E-mail pentru confirmarea înregistrării. Vă rugăm să verificați inclusiv în spam și să confirmați.

Vă rugăm să utilizați aceeași adresă de E-mail, pe care ați indicat-o la admitere. Dacă din unele motive întemeiate utilizați altă adresă, atunci expediați un mesaj pe adresa FMI: fmi@usm.md, indicând Numele Prenumele adresa nouă de E-mail. Adresele de E-mail vor fi transmise cadrelor didactice și este în interesul tuturor ca acestea să fie active și corecte.

Inițial nu veți avea acces la toate cursurile de pe platformă. Începând de joi 31.08.2023 Dvs vi se va oferi acces la cursurile pe care trebuie să le urmați în acest semestru.

Nota bene. În timpul anului de studii fiecărui student o să i se creeze o adresă electronică corporativă (extensiune @usm.md) pe care o veți putea utiliza în decursul anului de studii.

Studenții, care necesită cazare în cămin, au completat cererile on-line. Lista cu informația despre cazare, este afișată pe fmi.usm.md. În conformitate cu recomandările Ministerului Educației și Cercetării, cazarea în cămin se efectuează cu câteva zile înainte de începerea lecțiilor în auditoriu, adică de pe 28 august 2023. Taxele de cazare diferă în funcție de tipul căminului. Pentru comoditate, vă prezentăm aici și Taxele de studii, inclusiv pentru anii superiori.

Calendarul academic este afișat pe fmi.usm.md în compartimentul studenți.

Începând cu 1 septembrie 2023, conform Orarului lecțiilor afișat pe fmi.usm.md în compartimentul Studenți, Dvs veți merge direct în sălile indicate.

Dragi studenți, Vă felicităm cu începerea unei etape extrem de importante în viața fiecăruia. Sperăm sincer că succesul și performanța d-stră va începe anume la facultate noastră.