FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Domnul profesor Oleg Topală la 70 de ani

Postat de prodecan la Dum, 10/09/2023 - 20:05
Flowers

Mult stimate Domnule Topală Oleg!

șind cu multă încredere și demnitate spre orizontul  desăvârșirii umane, astăzi surprindem pe cer lumina celor 70 de stele, care s-au aprins doar pentru Dvs, ca să Vă lumineze traseul devenirii, fapt cu care colegii de la Departamentul Matematică cât și de la întreaga Facultate Matematică și Informatică și toți cei care Vă cunosc, ținem să Vă aducem  cele mai sincere felicitări cu urări de bine.

Este cert faptul, că fiecare dintre aceste luminițe  s-a aprins grație unei munci asiduă, a unor eforturi mari atât fizice și spirituale cât și a unei părți din însăși esența Dvs, dar până la urmă, s-a meritat, pentru că lumina pe care o răspândesc toate acestea împreună este plină de căldură și semnificație,  marcată de o bogată experiență profesională şi demne de urmat. Un specialist performant în diverse domenii cum ar fi: Teoria probabilităţii, Teoria grafurilor, Optimizări stohastice ș.a, cercetător iscusit, care a lucrat în mai multe proiecte știinţifice de cercetare în matematică alături de savanţi cu renume din mai multe ţări, dar și un profesor de vocaţie, care atât prin cunoștințe cât și prin didactica atractivă mereu a stârnit admirația studenților. Un familist bun, un tată exemplar, un om onest cu un suflet mare, un coleg și prieten receptiv și devotat, încât  lista caracteristicilor ar putea continua la nesfârșit, epuizând orice papirus disponibil. 

Dragă D-le omagiat, cu această ocazie minunată noi, subsemnații, Vă dorim în primul rând sănătate, mulți ani rodnici în continuare de activitatea Dvs. profesională și cât mai multe împliniri, realizări şi bucurii! 

La Mulți Ani!