FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Endava Tech Courses | Ediția Toamnă 2023

Postat de prodecan la Dum, 10/09/2023 - 20:16
TechCourses

Cu mare drag vă anunțăm că din 7 Septembrie 2023, Endava dă startul aplicărilor pentru cursurile tech, doritorii pot trimite cererile conform instrucțiunilor indicate mai jos pentru una dintre următoarele specializări: Java, .NET sau DevOps. Numărul locurilor este limitat. 

Endava Tech Courses sunt programe serale specializate, cu o durată scurtă, care oferă cunoștințe și experiență practică de învățare aplicată, ghidată de trainerii Endava. La finele cursului, absolvenții primesc certificate digitale, care atestă frecventarea orelor și care pot reprezenta un atu în procesul ulterior de angajare în domeniul IT. 

DETALII CURSURI

Recepționarea cererilor: 7 - 17 Septembrie

Start Curs: Octombrie 2023

Durata, frecvență: 8 săptămâni, 2 lecții pe săptămână

Format: offline, între 17:00 - 19:00, la oficiul Endava

Candidații trebuie sa aibă cel puțin un nivel A2 de înțelegere a limbii Engleze și să dețină un laptop pentru ore. Aceștia sunt încurajați să aleagă un singur curs dintre cele trei disponibile. Candidații vor trece prin două etape de selecție, în conformitate cu criteriile anunțate la curs. Cei ale căror CV-uri sunt selectate în prima etapă, primesc un test online pentru a trece în etapa a doua. Ca rezultat, un grup de 15 - 20 de persoane va fi invitat să participe la curs.

Aplică la unul dintre cursuri