FMI logo

 

 

 

FACULTATEA DE MATEMATICĂ ȘI INFORMATICĂ

Invitație Bootcamp

Postat de viorel la Mar, 19/03/2024 - 11:41
Bootcamp

Visezi să devii un antreprenor de succes precum Steve Jobs sau Elon Musk? 

Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei, în parteneriat cu universitatea americană UC Berkeley, lider mondial în dezvoltarea antreprenorilor, vă oferă șansa de a explora această oportunitate prin intermediul unui Bootcamp de Antreprenoriat

Programul va avea loc în perioada 24-29 martie și are drept scop informarea despre conceptele de bază ale afacerilor americane, prin intermediul experienței acumulate de specialiștii din Silicon Valley, Gigi Wang și Rick Rasmussen.

Ce vă așteaptă:

  • Mentorat de la experți: Primiți insight-uri direct de la experții din Silicon Valley.
  • Networking: Interacționați cu speakeri de top, mentori și lideri ai ecosistemului local de startup-uri.
  • Competențe practice: Descoperiți cum să inițiați, dezvoltați și aduceți la succes ideea dvs. de startup.

Cerințe: cunoașterea limbii engleze.

Numărul de locuri este limitat la 35 de studenți de la fiecare universitate parteneră, așa că vă încurajăm să nu ezitați să vă înregistrați.

Experiența aceasta vă poate deschide drumul spre crearea unui nou unicorn global și vă poate integra în dinamicul ecosistem de startup-uri din Moldova. Nu ratați șansa de a obține cunoștințe valoroase și de a vă lansa în lumea antreprenoriatului!

Câștigătorii ediției precedente au avut ocazia de a participa la bootcamp-ul desfășurat în California și, în această ediție, vor contribui în calitate de mentori și coordonatori, împărtășind propriile experiențe.

Linkul pentru înregistrare: https://forms.office.com/e/BcJHfb2pJZ